Ruokapankin elintarvikekuljetukset sujuvat taas

Jyväskylän Katulähetys ry:n Ruokapankin elintarvikekuljetukset sujuvat nyt entistä sutjakammin, kun lahjoitusvaroin hankittu kuorma-auto saatiin käyttöön toukokuussa. Uusi kuorma-auto tuli tarpeeseen vanhan kaluston tullessa jo elinkaarensa päähän, jolloin kuljetukset olivat vaarassa katketa kokonaan. Nyt kuljetukset jatkuvat ilman häiriöitä.

Kuorma-autoa käytetään pääsääntöisesti eri lahjoittajien ylijäämäruoan kuljetuksiin Ruokapankkiin Sammonkadulle. Ylijäämäruoka jaetaan eteenpäin Jyväskylän kaupungin vähävaraisille ihmisille. Ruokapankki jakaa myös EU-ruokaa vähävaraisille ihmisille Jyväskylässä.

Lahjoituksen takana ovat Jyväskylän seurakunta ja LähiTapiola Keski-Suomi.

- Todella hienoa, että LähiTapiola lähti yrityksenä kantamaan yhteiskuntavastuuta. Toivon, että muutkin yritykset löytäisivät luontevia paikkoja auttaa niitä ihmisiä, jotka ovat pudonneet monien tukiverkkojen ulkopuolelle, kannustaa Jyväskylän seurakunnan diakoniasta vastaava Heini Lekander.

- LähiTapiola haluaa olla rakentamassa turvaa tuovaa ja kestävää yhteiskuntaa. Yhteistyö paikallisten kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa tarjoaa alueyhtiöllemme mahdollisuuden olla mukana ratkaise-massa ihmisten, yhteisöjen ja yhteiskunnan arjen haasteita. Siksi Ruokapankin käytännön ruoan nouto- ja jakelutyön tukeminen on meille luonnollinen valinta, sanoo LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen.

Lämmin kiitos lahjoittajille. He mahdollistavat auttamistyön jatkumisen Jyväskylässä.

 

Kuorma-auto

 

Teksti ja kuva: Tomi Montonen

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION

Copyright © Jyväskylän Katulähetys ry   |   Design  Artio Oy  Artio Oy